SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de rata

Ciorba de rata

Ingrediente - Ciorba de rata


1 kg carne de rata
doua maini de fasole verde
2 morcovi
1 telina cu frunze
1 radacina patrunjel
1 pastarnac
o ceapa
1 fir praz
1 ardei gras
300 ml suc de rosii
1,5 l bors
2 oua
leustean
Mod de preparare - Ciorba de rata
Carnea se portioneaza, se pune la fiert si se spumeaza.
Radacinoasele si fasolea verde(eu am avut in congelator) se taie marunt, sau se maruntesc la robot, si se adauga in oala, dupa 5 minute se pun restul legumelor tocate, prazul taiat rondele. Cand legumele sunt aproape fierte, se pune sucul de rosii, apoi se adauga borsul, clocotit separat.
Cand legumele sunt fierte, se pun ouale batute ca sa se faca zdrente, apoi adaugam leusteanul si frunzele de telina tocate.
Fiecare portie se insoteste cu ardei iute:)
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
ioana (11/10/2012 13:43:05)
pentru o mancare gustoasa va recomand fasolea verde la conserva Bonduelle, e foarte foarte buna :) http://www.bonduelle.ro/fasolea


Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de rata
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z