SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de pui cu rosii

Ciorba de pui cu rosii

Ingrediente - Ciorba de pui cu rosii


6 aripioare
2 morcovi
1 ceapa
6 rosii mari
500 ml bors
100 g paste
1 lingura cu pasta de tomate
1 legatura de leustean
sare (delikat cu gust de pui)
Mod de preparare - Ciorba de pui cu rosii
Se curata aripioarele de varfuri, se spala si se pun la fiert in apa rece.
Ceapa se toaca marunt si morcovii se taie rondele. Se pun la fiert peste carnita la jumatatea fierberii ei.
Cand carnita si legumele sunt gata, se adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucatele, borsul si pasta de tomate. Se mai fierb cam 15 minute, apoi se adauga pastele, se potriveste gustul cu sare sau delikat, apoi se stinge focul. Se pune verdeata tocata marunt si se acopera oala pana la servire.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de pui cu rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z