SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » CIORBA DE PUI A LA GREC

CIORBA DE PUI A LA GREC

Ingrediente - CIORBA DE PUI A LA GREC


600gr piept de pui,
150gr smantana,
150ml lapte,
2galbenusuri de ou,
2morcovi mici,
1cartof,
4linguri orez,
1radacina patrunjel,
1ceapa,
1lamaie,
sare,
vegeta,
patrunjel frunze,
ulei de masline
Mod de preparare - CIORBA DE PUI A LA GREC
Morcovul si radacina de patrunjel se curata si se taie rondele subtiri,se pun in putin ulei de masline si le lasam la calit 5minute.Ceapa o dam pe razatoare sau o mixam si o punem peste morcov si pastarnac si stingem tot  cu apa lasand sa dea cateva clocote.Completam cu apa,vreo3litri.Taiam carnea marunt si o punem in oala,adaugam orezul spalat si cartoful curatat si taiat cubulete,condimentam dupa gust cu sare si vegeta.Lasam pe foc pana carnea este bine fiarta.Spre sfarsit adaugam zeama de la lamaia stoarsa.Amestecam galbenusurile de ou cu laptele si smantana,omogenizand bine si turnam peste compozitie treptat un polonic din ciorba de pe foc si apoi rasturnam totul in oala.Punem patrunjelul tocat marunt,potrivim de gust daca mai trebuie si mai lasam sa dea cateva clocote.La servire se mai pune putin patrunjel.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta CIORBA DE PUI A LA GREC
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z