SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de praz

Ciorba de praz

Ingrediente - Ciorba de praz


2 bucati de praz potrivite
1 radacina de pastarnac
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1 radacina de telina mica
200 ml. suc de rosii
fidea
zeama de varza
sare
verdeata
2 linguri de ulei
Mod de preparare - Ciorba de praz
Se curata radacinoasele ,se spala, se dau pe razatoare si se pun la fiert. Prazul se spala ,se taie, dupa preferinta  rondele sau marunt ,si se pune peste radacinoase. Se lasa la fiert 10 -15 minute, se adauga sucul de rosii, apoi zeama de varza si fidea la sfarsit. Dupa ce a dat cateva clocote se potriveste de sare si se adauga uleiul. Cand s-a racit se pune verdeata proaspata sau uscata.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de praz
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z