SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de perisoare cu smantana

Ciorba de perisoare cu smantana

Ingrediente - Ciorba de perisoare cu smantana


1 morcov
1 felie telina
1 ceapa mica
1ardei mic rosu
500 gr carne tocata vita + porc
1 ou
4 linguri orez
sare
piper
boia
100 ml ulei
1 legatura patrunjel verde
 1 lingura tarhon in otet
200 ml smantana      
Mod de preparare - Ciorba de perisoare cu smantana
   1. legumele se curata si se spala .orezul se spala .
   2. morcovulsi telina razuite , ceapa taiata marunt se pun la fiert in 4 litrii apa clocotita se pune sare si putina boia .
   3.  dupa 15 min carnea tocata se amesteca cu oul , sare, piper [dupa gust ], 2 linguri orez si jumatate din patrunjel taiat f. marunt .cu mainile unsecu putin ulei se formeaza bile mici de marimea unui ou de prepelita care se pun sa fiarba la foc domol cam 20 min .se pun si celelalte 2 linguri de orez.
   4. spre sfarsitul fierberii se pune ardeiul taiat cuburi mici , restul de patrunjel tocat si tarhonul din otet .
   5. smantana se amesteca cu apa calda si apoi cu cateva linguri de zeama fierbinte . se adauga apoi la ciorba
   6. daca este necesar se mai pune sare si piper .
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de perisoare cu smantana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z