SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ingrediente - Ciorba de perisoare


carne de porc tocata
ceapa 1 buc
morcov 1 buc
cartofi 2 buc
telina
patrunjel
ardei gras
rosie
orez
Mod de preparare - Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 5 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare).
Pregatesc carnea pt perisoare amestec carnea cu patrunjelul , oul , ceapa , sare .
Se uda mainile si se fac bilute cu diametrul de 3-4 cm. Dupa ce le-ati terminat de facut le puneti in oala peste legumele care ar trebui sa fie aproape fierte.
Cu 10 minute inainte de final adug orez ( daca preferati puteti aduga)
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de perisoare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z