SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de miel - reteta casei

Ciorba de miel - reteta casei

Ingrediente - Ciorba de miel - reteta casei

Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor,capatana,cateva bucati de coasta si mate ceapa verde morcov pastarnac telina leustean si tarhon verde sare un ou bors
Mod de preparare - Ciorba de miel - reteta casei
Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor, capatana, cateva bucati de coasta,se spala bine,se portioneaza corespunzator si se pun la fiert cu apa rece.Eu pun si cateva intestine spalate,curatate foarte bine si taiate marunt.Sunt delicioase.Dupa ce a clocotit si se ia spuma,se adauga ceapa verde tocata marunt, morcov, pastarnac,telina tocate marunt sau date pe razatoare. Cand carnea este deja fiarta se adauga o lingura de orez si se lasa sa fiarba in continuare pana cand orezul este fiert.Se adauga ,bors dupa gust si se potriveste de sare.Borsul intotdeauna se da in clocot inainte de a se pune in ciorba.Se drege cu un ou simplu batut bine sau cu ou amestecat cu putina smantana si se adauga leustean si tarhon verde.
Intestinele de mielut care raman de la ciorba, le tai marunt si le amestec cu mujdei,sare si condimente.Sunt delicioase.
Timp de preparare: 2 ore minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de miel - reteta casei
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z