SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de miel cu smantana si bors

Ciorba de miel cu smantana si bors

Ingrediente - Ciorba de miel cu smantana si bors


500 gr carne de miel
1 morcov
1 telina
1 albitura
1 ardei gras rosu
2 cepe
3 oua
300 gr smantana
1 legatura leustean
1 litru de bors
Mod de preparare - Ciorba de miel cu smantana si bors
Se pune carnea la fiert cu putina sare.Prima apa se arunca,dupa care se lasa sa fiarba pana apa devine laptoasa si carnea se desprinde usor de pe oase.Cand e aproape fiarta se adauga zarzavaturile tocate marunt,borsul si sarea dupa gust.La sfarsit se toaca marunt legatura de leustean.Ciorba se lasa cam 1 ora si jumate sa se raceasca dupa care se drege cu oua si smantana exact ca ciorba de burta.Cand se serveste ciorba se mai poate adauga in farfurie smantana si sa nu lipseasca adreiul iute.Si binenteles sa nu lipseasca si un pahar de vin alb sec.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de miel cu smantana si bors
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z