SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de fasole verde cu carne de vita

Ciorba de fasole verde cu carne de vita

Ingrediente - Ciorba de fasole verde cu carne de vita


 fasole pastai
carne de vita
tocana de legume
2 morcovi
1 radacina de telina mica
1 ardei gras
1 ceapa
4 catei de usturoi
2 linguri de ulei
1 lingura de faina
 iaurt gras/smantana
100 ml otet din vin
 leustean
 patrunjel
marar
sare
Mod de preparare - Ciorba de fasole verde cu carne de vita
Pentru inceput spalam si curatam carnea de pielite si o punem la fiert ( timpul de firbere depinde de cat de cruda sau nu este carnea)
Intre timp spalam si curatam fasolea, rupem capetele pastailor si eliminam atele.
Curatam morcovii si telina si le taiem dupa preferinte.
Dupa ce a fiert carnea, punem morcovii si telina, iar cand acestea sunt pe jumatate fierte adaugam si pastaile de fasole.
Separat intr-o tigaie calim ceapa, ardeiul, usturoiul, adaugam cateva linguri de tocana de legume si o lingura de faina si rumenim si lasam sa dea cateva clocote.
Cand fasolea s-a inmuiat, turnam rantasul in oala si mai lasam cateva minute.
La sfarsit punem otet si sare dupa gust.
Asezonam cu verdeata tocata marunt.
Servim cu iaurt gras sau cu smantana si ardei iute.
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de fasole verde cu carne de vita
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z