SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ingrediente - Ciorba de fasole verde

250 grame morcovi +telina date prin razatoare 1/2 kilogram rosii(o cutie rosii taiate cubulete) 2 ardei capia verzi 2 cepe albe Fasole verde 600 grame, patrunjel verde
Mod de preparare - Ciorba de fasole verde
Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2 linguri de untdelemn intr-o tigaie.Separat se pune intr-o oala apa la fiert.Dupa ce s-au calit legumele se iau de pe foc si se pun in apa clocotita,se adauga fasolea verde.Cand sunt legumele aproape fierte se adauga rosiile taiate cubulete,se condimenteaza dupa gust,se drege cu 2 oua batute cu o cana iaurt ,se adauga otetul iar apoi patrunjelul proaspat taiat .
Timp de preparare: 45-50 minu minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de fasole verde
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z