SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de fasole uscata

Ciorba de fasole uscata

Ingrediente - Ciorba de fasole uscata


300 g fasole boabe
2 morcovi
1 ceapa mare
1 telina
1 pastarnac
1 cana bors
3 linguri cu pasta de tomate
sare
piper
leustean verde
ulei
Mod de preparare - Ciorba de fasole uscata
Fasolea se spala bine si se lasa de cu seara la inmuiat in apa rece. A doua zi se arunca apa in care a stat , se spala din nou si se pune la fiert la foc mic.
Morcovii, telina si pastarnacul se curata , se spla si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Ceapa se toaca si ea mai mare. Se pun toate legumele la calit in ulei, apoi se adauga apa calda cat sa le acopere si se lasa sa fiarba la foc mic.
Cand fasolea e fiarta, se adauga legumele calite , borsul fiert inainte, pasta de tomate, sare si piper.
Dupa ce au mai dat cateva clocote impreuna, se adauga leusteanul tocat marunt.
Timp de preparare: sub 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 2.5 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de fasole uscata
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z