SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de fasole boabe

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente - Ciorba de fasole boabe


250 g fasole boabe
1 ceapa mare (150g)
1 morcov (100g)
1 telina mica (75g)
100 g costita
40 ml ulei
1/2 legatura patrunjel
sare  
Mod de preparare - Ciorba de fasole boabe
Fasolea boabe se pune la fiert
Fasolea se poate pune de seara in apa, la inmuiat. Intr-o oala de 3l se fierbe fasolea . Dupa ce a clocotit 10 minute se schimba apa. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori.
Se caleste costita pentru ciorba
Intre timp se curata si se taie cubulete ceapa, morcovul si telina. Costita taiata fasii se rumeneste putin in tigaia de teflon. Se da deoparte. Peste grasimea ramasa se adauga uleiul si se pune ceapa la calit.
Se pun la fiert peste fasole legumele si costita. Se fierbe la foc mic circa 2 ore. Cand este aproape gata se pune sare dupa gust. Se spala si se toaca marunt patrunjelul. Ciorba se poate servi calda sau rece, decorata cu patrunjel.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4.5 / 5
8 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de fasole boabe
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z