SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Ingrediente - Ciorba de cartofi


2 linguri ulei
1 morcov mare
o telina
un pastarnac
2 ardei rosii
o ceapa potrivita
2 cartofi mari
o conserva rosii taiate
250 ml bors
3 cani apa
o legatura patrunjel
sare piper
Mod de preparare - Ciorba de cartofi
Se curata  ceapa ,morcovul, telina, pastanacul si ardeii, se spala bine si se calesc in uleiul incins bine intr-o oala de 3-4 litrii.
Dupa ce s-au inmuiat legumele se adauga cele 3 cani de apa ,sarea si piperul se acopera cu un capac si se lasa la fiert. Intre timp curatam cartofii de coaja ii taiem bucati potrivite si ii lasam intr-un bol cu apa . Dupa ce s-au fiert legumele se adauga cartofii si se lasa la fiert cu capacul pus.  Dupa ce au fiert si cartofii adaugam rosiile din conserva  si borsul lasand la fiert 10 minute . Dupa cele 10 minute gustan sa mai potrivim de sare si piper apoi adaugam patrunjelul tocat marunt si inchidem focul.
Pofta buna
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de cartofi
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z