SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba cu perisoare

Ciorba cu perisoare

Ingrediente - Ciorba cu perisoare


1 piept de pui
2 cepe
1 bucata telina
1 morcov
1 pastarnac
50 g orez
1 rosie
1 ou
500 ml bors
verdeata (marar,patrunjel,leustean)
1 bucata de sfecla rosie (pentru culoare)
sare
Mod de preparare - Ciorba cu perisoare
1 ceapa si 1 rosie taiate marunt se inabusa in putin ulei.Se lasa racit,dupa care se adauga peste pieptul de pui tocat.Se adauga si oul,putina verdeata marunt tocata si orezul spalat.Se potriveste gustul de sare.
Se pune apa la fiert si in momentul in care a dat in clocot se pun perisoarele.Se dau cateva clocote,se spumuieste daca este cazul,dupa care se adauga radacinoasele taiate cuburi mici.In cazul meu robotite,din aceleasi cauze,de copil mofturos. :(
Cand au fiert se adauga borsul fiert in prealabil si verdeata tocata.
Se mai lasa la fiert 10-15 minute.
Se serveste presarat cu patrunjel verde tocat.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba cu perisoare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z