SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA

CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA

Ingrediente - CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA

500 gr carne de porc tocata, 1,5 l apa, o ceapa potrivita, 2 morcovi, o radacina patrunjel, o felie de telina, ardei gras colorat sau pasta de ardei, o lingurita de cimbru uscat si pisat, una sau doua cani zeama de varza(dupa gust), leustean, sare si piper.
Mod de preparare - CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA
Carnea tocata se framanta bine cu 2-3 linguri de apa rece si 2 linguri de ulei. Procedand astfel compozitia devine pufoasa, fara a fi nevoie sa adaugam ou. Framantati bine!
In carne adaugam sare, piper, cimbrul, putina ceapa tocata fin si putin leustean tocat. Se amesteca totul foarte bine.

Intr-o cratita punem apa sa fiarba impreuna cu ceapa taiata. O lasam sa dea cateva clocote, apoi, cu palmele umezite in apa, formam perisoarele si le punem treptat in cratita cu apa fiarta. Cand acestea sunt aproape fierte adaugam si zarzavatul dat pe razatoarea mare si ardeiul taiat cubulete. Zarzavatul se pune la sfarsitul fierberii, deoarece acesta fiind ras fierbe foarte repede.

Cand ciorba este gata adaugam treptat zeama de varza, pe care o punem separat sa dea cateva clocote si o spumuim.

Se potriveste de sare si piper (atentie la sare pt ca avem zeama de moare), adaugam leusteanul tocat si o luam de pe foc.
Timp de preparare: 45 MINUTE minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z