SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba cu perisoare din peste

Ciorba cu perisoare din peste

Ingrediente - Ciorba cu perisoare din peste


Pentru perisoare
500g peste (eu am folosit salau proaspat,l-am curatat si dezosat,dar se
poate folosi orice fel de peste va place)
2 oua
1 ceapa
1lingura orez
1 lingura patrunjel proaspat tocat
1 lingura pasta de tomate
sare si piper dupa gust
1 lingura faina
Zarzavat pentru ciorba
3 morcovi
2 cepe
1 radacina pastarnac
½ telina radacina
1 cartof
2 ardei grasi,1 rosu si 1 verde
1 lingura orez
3 rosii
1l bors
1 legatura leustean proaspat
Mod de preparare - Ciorba cu perisoare din peste
Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata,oua,orezul,pasta de tomate,verdeata si faina.Se framanta bine.Din acest amestec se formeaza mici perisoare care se tavalesc prin faina sa nu se desfaca la fiert.

Se pune o oala la foc cu 2-3 linguri de ulei si se adauga legumele tocate marunt(mai putin rosiile care se pun la foc dupa ce a fiert zarzavatul) si se lasa sa se caleasca cateva minute,se adauga cam 3-4 l de apa.Cand legumele aproape au fiert se adauga orezul si rosiile date pe razatoare,se potriveste de sare si piper.Apoi adaugam perisoarele(eu am pus si cele 2 capatani de peste in ciorba)se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute sa fiarba perisoarele,apoi se adauga borsul si se mai lasa sa fiarba 10 minute,apoi punem leusteanul tocat.
Timp de preparare: sub 15 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba cu perisoare din peste
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z