SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba cu perisoare

Ciorba cu perisoare

Ingrediente - Ciorba cu perisoare


200g carne tocata
1 ceapa
1 ardei
1 mana fasole verde
1 radacina patrunjel
1 telina mica
1 lingura pasta de tomate
2 rosii bine coapte
50g orez
1 ou
700 ml bors fiert separat
1 legatura marar
sare
piper
Mod de preparare - Ciorba cu perisoare
legumele(fara rosii) se curata,se spala,se taie in cubulete si se pun la fiert in 2,5 l apa.orezul se pune la inmuiat in apa calduta apoi se amesteca cu carnea,oul,mararul tocat fin,sare si piper dupa gust.cand legumele sunt aproape fierte,se formeaza perisoarele cu mana umeda si se pun la fiert in oala cu legume,la foc mic.cand sunt fierte perisoarele,se adauga pasta de tomate,rosiile decojite si taiate marunt,borsul,sare dupa gust si se lasa sa mai fiarba 5 minute.
este foarte buna fierbinte!
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
ioana (11/10/2012 16:23:49)
pentru o mancare gustoasa va recomand fasolea verde la conserva Bonduelle, e foarte foarte buna :) http://www.bonduelle.ro/fasolea


Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba cu perisoare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z