SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba cu moare (zeama de varza)

Ciorba cu moare (zeama de varza)

Ingrediente - Ciorba cu moare (zeama de varza)


2 morcovi
1 radacina partunjel
1/2 telina
1/2 ardei rosu gras
1 ceapa
1 pahar de mazare boabe
 1/2 de brocoli mai mic
1/2 de conopida
1-2 cartofi mici
fasole verde rotunda cateva pastai-optional
1 litru zeama de varza (moare)
1 lingura de delicat
putin sare
patrunjel verde
Mod de preparare - Ciorba cu moare (zeama de varza)
se curata radacinoasele si  se taie cubulete, la fel si ardeiul rosu, apoi se calesc in putin ulei de masline 3-4 minute
Intr-o oala se pun 4 litri de apa si ceapa cu delicatul sa fiarba,dupa care se adauga radacinoasele calite .Se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna ,apoi se pun conopida, brocoli taiate in bucatele mici,dupa care cartoful,fasolea verde si mazarea.
Se mai lasa sa fiarba putin apoi se pune moarea (zeama de varza) se mai da un clocot si apoi se pune patrunjel taiat marunt.Daca nu o faceti de post se poate servi cu smantana.
E  o ciorba forte buna si sanatoasa
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
ioana (11/10/2012 15:09:24)
pentru o mancare gustoasa va recomand fasolea verde la conserva Bonduelle, e foarte foarte buna :) http://www.bonduelle.ro/fasolea


Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 1.5 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba cu moare (zeama de varza)
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z