SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba cu "lascute"

Ciorba cu "lascute"

Ingrediente - Ciorba cu "lascute"


3-4 morcovi
radacina de paturnjel
1 bucata telina
1 ceapa
costita(este mai bun cu ciolan afumat dar nu am gasit,de obicei gasesc)
1 cutie pasta de tomate
1 cana de bors
sare
paste fainoase patratele (la noi se zic lascute)200g
Mod de preparare - Ciorba cu "lascute"
Se curata zarzavaturile si se taie in bucati mai mari ,apoi se pun la fiert cu sare ,ceapa  si ciolanu afumat(costita in cazul meu)
Cand ciolanul e fiert si zarzavaturile se pun pastele fainoase (lascutele) se lasa sa fierba bina apoi se pune borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa dea 2 clococte apoi se stinge focul
Este o ciorba grozava si simplu de facut si foarte gustoasa
Se serveste cu smanatana si daca va place si ardei piscos
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba cu "lascute"
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z