SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura

Ingrediente - Ciorba cu afumatura


-1kg afumatura (eu am folosit coaste afumate)
-2 cepe
-2 ardei grasi
-telina
-3-4 cartofi
-leustean
-1 l bors
-tarhon
-2-3 morcovi
-3-4 rosii
-sare,
piper
Mod de preparare - Ciorba cu afumatura
 Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fierbe 10-15 min. si se arunca prima apa.
Se spala carnea,se pune in oala cu apa atat cat sa acopere carnea si se da la foc .Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele taiate(ceapa, ardeiul gras, telina,cartofii,morcovul).
Rosiile se dau prin razatoare si cand totul este fiert se adauga si ele.
Se acreste cu bors ,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa sa fiarba circa 10- 15 min.
Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean tocat marunt si tarhon.
Pofta buna!
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba cu afumatura
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z