SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba bunicii (cu tarhon)

Ciorba bunicii (cu tarhon)

Ingrediente - Ciorba bunicii (cu tarhon)


800  gr. carne porc
2 morcovi
1 telina
1 patrunjel radacina 
4 linguri orez
1 ceapa
1 ardei rosu
100 ml ulei
sare
piper
1 galbenus
200 gr smantana
tarhon in otet
patrunjel verde
Mod de preparare - Ciorba bunicii (cu tarhon)
morcovii, ceapa , telina si patrunjelul ardeiul , se curata ,  se spala si se taie cuburi mici .
se calesc usor  intr-o oala in ulei , se adauga carnea taiata cuburi [care in prealabil a fost spalata ].
se pune 4l apa ,sare . cand clocoteste se adauga orezul spalat .
se fierbe cam 40 min , se controleaza daca sant fierte mai ales morcovul si carnea .
galbenusul si smantana se dilueaza cu apa calduta si se pune in oala .
se acreste cu tarhon din otet otet .
se presara patrunjel verde si piper .
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba bunicii (cu tarhon)
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z