SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba ardeleneasca de gulii

Ciorba ardeleneasca de gulii

Ingrediente - Ciorba ardeleneasca de gulii


2 gulii mari
2 morcovi
2 radacina patrunjel
2 fire ceapa verde
1 ou
2 linguri faina( cu varf)
smantana
bors(optional)
patrunjel verde
3 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare - Ciorba ardeleneasca de gulii
Guliile se curata si se taie julien( putin mai mare).
Zarzavatul si ceapa se curata si se taie marunt.1/2 de morcov se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste cu o lingura cu ulei, impreuna cu ceapa verde.
In oala se adauga 4 l apa peste morcovul calit, apoi celelalte legume, se asezoneaza si se lasa sa fiarba.
Se fac galustele.Oul se bate bine, se adauga 2 linguri ulei si apoi faina. Amestecam bine si lasam 10 minute sa se odihneasca.
Cand legumele si zarzavatul sunt fierte, cu ajutorul unei lingurite se rup galustele in ciorba. Se mai lasa sa fiarba 10 minute apoi se stinge focul.
Cine doreste poate acri ciorba cu bors.
Pofta mare !
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba ardeleneasca de gulii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z