SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Ciocanele cu legume
Reteta Ciocanele cu legume

Ciocanele cu legume

Specific romanesc

Ingrediente - Ciocanele cu legume

-1.5 kg ciocanele
-4 cepe
-1 legatura de ceapa verde sau 1 fir de praz
-2 ardei grasi
-50 g unt
-4 catei de usturoi
-3-4 rosii
-100 ml vin alb
-2 linguri cu faina
-ulei
-sare
-piper
Mod de preparare - Ciocanele cu legume
1. Spala bine ciocanelele, dupa care condimenteaza-le cu sare si piper si trece-le prin faina.
2. Intr-un vas toarna putin ulei. Aseaza apoi ciocanelele. Printre ele pune rosiile, ardeii taiati cubulete, ceapa uscata taiata in patru, iar ceapa verde-rondele.
3. Din loc in loc pune cubulete de unt si lasa la cuptor aproximativ 40 de minute.
4. Din cand in cand adauga apa calduta. La final, toarna vinul si condimenteaza cu usturoiul zdrobit.
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciocanele cu legume
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z