SiteDeBucate » Aperitive » Choux-uri umplute cu icre si pateu

Choux-uri umplute cu icre si pateu

Categoria Aperitive

Ingrediente - Choux-uri umplute cu icre si pateu


200ml apa,
100ml ulei,
200gr faina,
4oua,
putina sare. Pentru umplutura:
icre
pateu de ficat
doua linguri crema de branza,
o lingurita unt.  
Mod de preparare - Choux-uri umplute cu icre si pateu
Fierbi apa cu uleiul si sarea pana da in clocot. Se adauga faina si se amesteca pana se incorporeaza.Se lasa putin la racit , se aduga pe rand ouale amestecand energic.Se unge o tava cu ulei se pune compozitia intr-un cornet sau se ia cu lingurita si se aseaza gogosele mici.Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit  ,se introduce tava in cuptor pentru 30-35 minute.Primele 25 de minute nu se deschide cuptorul .Cand sunt gata le lasi sa se raceasca, apoi le tai un capacel mic.Le umpli interiorul cu cremele pregatite.Pentru umplutura cu icre,se mixeaza icrele cu gris fiert, apa minerala, ulei si zeama de lamaie.Pentru umplutura de pateu se amesteca pateul cu crema de branza si lingurita de unt.
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Choux-uri umplute cu icre si pateu
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z