SiteDeBucate » Mancaruri » Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat

Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat

Categoria Mancaruri

Ingrediente - Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat


1 kg carne macinata de vita
1 cartof
1 morcov
2 ceape
2 rosii
2 linguri sos de rosii
3 catei de ustoroi
1 ou
patrunjel
marar
pesmet
1 punga legume congelate
sare, piper, boia
Mod de preparare - Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat
Se pune carnea tocata intr-un bol. Se adauga cartoful, morcovul si o ceapa date prin razatoare, ustoroiul dat prin presa, oul si condimentele. Se amesteca bine si se adauga pesmet si patrunjel tocat. Se formeaza chiftelele care se pun in tava, pe hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc. Pentru sosul marinat, se toaca o ceapa, se pune la prajit cu putin ulei de masline. Se adauga rosiile decojite si taiate cubulete mici. Se adauga condimentele, mararul tocat si 2 linguri de sos de rosii. Se lasa sa fiarba putin. Se servesc cu garnitura de legume.
Timp de preparare: sub 15 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z