SiteDeBucate » Preparate din legume » Chiftele din ghebe

Chiftele din ghebe

Ingrediente - Chiftele din ghebe


vreo 600 g de ghebe oparite
3 cepe
1 ardei gras 
o mana cu faina
doua oua
o capatana de usturoi
2 cartofi
o felie de paine veche
100 ml lapte
o legatura de marar
sare, piper
Mod de preparare - Chiftele din ghebe
Incepem prin a fierbe ghebele si cartofii, in coaja. Intre timp punem painea la inmuiat in lapte. Dupa ce au fiert, punem ghebele la scurs si la racit. Cartofii se curata de coaja si se lasa si ei la racit. Felia de paine se scurge bine de lapte. Dupa ce s-au racit ii dat pe masina pe ochiurile mici, impreuna cu : ceapa, ardeiul, usturoiul si felia de paine. Se amesteca bine si punem faina, sare, piper, mararul tocat marunt si ouale. Amestecam bine si apoi facem chiftelutele. Le prajim in ulei foarte bine incins.
Se scot pe servetele, pentru a absorbi uleiul, si apoi se servesc.
Pofta buna!
 
Timp de preparare: sub 15 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4.5 / 5
3 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Chiftele din ghebe
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z