SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Cheesecake cu ciocolata alba

Cheesecake cu ciocolata alba

Ingrediente - Cheesecake cu ciocolata alba


150 gr unt topit,
300 gr biscuiti cu glazura de ciocolata
2 plicuri gelatina alba,
100 gr ciocolata alba,
300 gr branza mascarpone
100 gr zahar tos,
2 oua,
400 gr frisca lichida,
cacaoa pentru pudrat,
Mod de preparare - Cheesecake cu ciocolata alba
Topiti untul,zdrobiti biscuitii si amestecati bine pentru omogenizare.Ungeti un vas cu fund detasabil cu ulei si rasturnati biscuiti,tasati bine cu mana.Puneti la rece.Pregatiti gelatina dupa instructiunile de pe plic si lasati sa se raceasca.Topiti ciocolatala bain-marie si lasati sa se raceasca putin.Frecati branza galbenusurile cu zaharul tos si adaugati branza,amestecand bine.Adaugati ciocolata topita si gelatina racita treptat,amestecand.Bateti frisca si incorporati-o in compozitia de mai sus.Mixati albusurile cu un praf de sare si adaugati in crema.Turnati amestecul peste blatul de biscuiti,niveland.Lasati la frigider cateva ore.Scoateti cheesecake-ul din tava si presarati din abundenta cu cacaoa
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Cheesecake cu ciocolata alba
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z