SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Ceai de macese
Reteta Ceai de macese

Ceai de macese

Specific romanesc

Ingrediente - Ceai de macese

10-15 boabe de macese, 1 pahar apa, 25 gr. zahar Mod de preparare:Se spala macesele si se pun sa fiarba in apa clocotita 5-10 minute, acoperite. Se iau de pe foc si se lasa sa stea acoperite.Mod de servire Ceaiul se serveste indulcit, cald sau rece Mod de servire:  
Mod de preparare - Ceai de macese
Ingrediente:10-15 boabe de macese, 1 pahar apa, 25 gr. zahar Mod de preparare:Se spala macesele si se pun sa fiarba in apa clocotita 5-10 minute, acoperite. Se iau de pe foc si se lasa sa stea acoperite.Mod de servire Ceaiul se serveste indulcit, cald sau rece Mod de servire:  
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 2.5 / 5
3 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ceai de macese
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z