SiteDeBucate » » Bule de cascaval
Reteta Bule de cascaval

Bule de cascaval

Specific romanesc

Ingrediente - Bule de cascaval

-200 g cascaval
- 50 g faina
- 50 g margarina
- 100 ml lapte
- 1 ou
- piper
- sare
- 25 g faina
- 1 ou
- 100 ml ulei
- 100 g pesmet
- salata verde
Mod de preparare - Bule de cascaval
1. Se pune faina, laptele si margarina, preparandu-se astfel o compozitie omogena, la care se adauga cascavalul ras, sarea si piperul.
2. Se formeaza niste bilute, care se trec prin faina, oua batute si pesmet.
3. Se pun la prajit in uleiul incins.
4. Atunci cand sunt rumenite, se scot cu paleta,se scurg si se pun pe o farfurie sau un platou, pe o frunza de salata.

Pofta buna!
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bule de cascaval
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z