SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Budinca de paste

Budinca de paste

Ingrediente - Budinca de paste

500 grame paste fainoase din grau dur 300 grame pastrama piept de pui 1 ardei rosu 4 oua 200 ml smantana dulce 500 grame cascaval afumat sare,piper
Mod de preparare - Budinca de paste
Se fierb pastele al dente si se scurg.Separat se bat ouale in care se adauga ardeiul taiat suvite,pieptul de pui taiat marunt,400 grame cascaval ras,sare si piper dupa gust.Se toarna acest amestec peste paste si se amesteca cu grija sa nu se zdrobeasca pastele.Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor.Dupa 20 de minute se presara deasupra restul de cascaval ras si se aseaza si rondele de rosii.Se mai da la cuptor aprox 20 min pana prinde o crusta aurie.Se servesc taiate felii calde sau reci.
Timp de preparare: 1 ora si 15 minute minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Budinca de paste
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z