SiteDeBucate » Aperitive » Budinca de cartofi cu pate de ficat

Budinca de cartofi cu pate de ficat

Categoria Aperitive

Ingrediente - Budinca de cartofi cu pate de ficat


4 cartofi
200 g pate de ficat
3 oua
150 g cascaval
sare
piper
Mod de preparare - Budinca de cartofi cu pate de ficat
Cartofii se curata , se spala, se taie cubulete si se pun la fiert. Cand sunt fierti, se face din ei un piure nu foarte fin.
Albusurile se bat spuma tare.
Intr-un vas se amesteca piureul, pateul de ficat, galbenusurile, spuma de albusuri,cascavalul ras fin, sare si piper. Se omogenizeaza bine si se toarna totul intr-un vas pentru cuptor uns cu ulei si tapetat cu faina. Se coace la foc mic cam 40-50 de minute.
Se serveste calda sau rece cu castraveciori murati.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Budinca de cartofi cu pate de ficat
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z