SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Bors de rata cu zdrente de ou

Bors de rata cu zdrente de ou

Ingrediente - Bors de rata cu zdrente de ou


1 spate de rata
2 cartofi mari
2 morcovi
1 legatura de ceapa verde
1 pastarnac
1 telina mica
100 g taitei
1 cana suc de rosii
1 l bors
1 ou
sare
piper
1 legatura de leustean  
Mod de preparare - Bors de rata cu zdrente de ou
Spatele de rata se curata de pielea ramasa, se spala si se pune la fiert in apa rece. Cand s-a fiert se scoate la racit.
Ceapa verde se toaca marunt, iar morcovii , telina si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Cartofii se taie cubulete.  Se pun toate in zeama in care  a fiert spatele de rata si se pun la foc mic sa fiarba bine.
Cand si legumele sunt gata  se pune carnita curatata de pe oase . Se adauga apoi sucul de rosii, pastele si borsul clocotit. Oul se bate ca pentru omleta si se toarna in fir subtire in ciorba ca sa obtinem zdrente. Se potriveste gustul cu sare si piper ( sau delikat de pui, gaina) si se stinge focul. Se adauga verdeata tocata marunt.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bors de rata cu zdrente de ou
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z