SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Bors de pui

Bors de pui

Ingrediente - Bors de pui


de cateva bucati de pui de casa ( pui fermier am pus eu ) eu am ales pentru bors pulpele , aripile si spatele de la pui. 
2 cepe ,
o jumatate de ardei rosu ,
o bucata mica de telina, 
2 morovi,
sare,
piper,
2 linguri de zarzavat ras ( eu am la borcan amestec de morcovi cu radacina de patrunjel, pastranac, telina) ,
2 linguri de vegeta naturala  ,
leustean, bors pentru acrit, 
50 ml suc de rosii,
 verdeata maruntita in functie de preferinte ( eu am pus patrunjel
Mod de preparare - Bors de pui
 Am pus la fiert in oala sub presiune sa mearga mai repede bucatile de pui spalate bine , insotite de cepe, ardei, morcov si bucata de telina, am adaugat putina sare si piper si apa cam 4 l  si am lasat la fiert 30 de minute de cand am inchis supapa.
Dupa aceea am strecurat  in alt vas, am adaugat bucatile de carne si am pus din nou la fiert, cand a dat in clocot am adaugat zarzavatul de la borcan, vegeta naturala, morcovul ras, ardeiul rosu maruntit si o ceapa care  fiert in supa facuta cu mixerul si am mai lasat sa fiarba 5-10 minute. Dupa ce a fost bine fiert tot am adaugat sucul de rosii, am mai dres cu sare si bors magic pentru acrit  si a adaugat o mana de leustean taiat marunt ( la borcan in otet am avut eu ) .
    Se serveste fierbinte, cu paine de casa am servit noi si patrunjel verde tocat fin pus direct in farfurie. A fost delicoasa,  foarte aromata si consistenta.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bors de pui
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z