SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Bors de peste /somon

Bors de peste /somon

Ingrediente - Bors de peste /somon


cateva bucati de peste ( eu am pus capul de la somon, coada si inca vreo 2 bucati ) 
3 linguri de zarzavat ( eu am pus zarzavat ras pastranac cu morcov, telina, patrunjel radacina,telina frunze)
2 linguri de vegeta mea naturala ,
sare,
piper,
o frunza de dafin,
2 linguri de ulei ,
100 ml suc de rosii,
bors pentru acrit,
verdeata proaspata maruntita pentru pus la final eu am pus patrunjel.
Mod de preparare - Bors de peste /somon
Preparare :  punem intr-un vas mai adanc legumele la calit in cele 2 linguri de ulei si le lasam pret de cateva minute.
Dupa cateva minute adaugam bucatile de peste si apa , condimentam cu sare i piper si o frunzade dafin si lasam la foc mediu timp de 15 minute .
Lasam apa cat sa treaca bine peste bucati si la clocot mic. La sfarsit adaugam sosul de rosii si mai dregem cu condimente dupa gust si acrim cu bors.  Am servit-o fierbinte cu paine prajita si patrunjel verde tocat fin pu direct in farfurie.
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bors de peste /somon
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z