SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Bors de legume cu coasta de porc

Bors de legume cu coasta de porc

Ingrediente - Bors de legume cu coasta de porc


1 bucata coasta afumata de porc(cam 2 kg).
2 morcovi.
1/2 telina.
5 cartofi mai mici.
2 radacini pastarnac.
2 ardei grasi rosii.
1 legatura patrunjel verde.
1 ardei rosu iute.
2 cepe rosii.
1 l bors.
5 oua.
1 rosie sau o cutie de rosii in bulion.s
are,
piper proaspat macinat,
tarhon verde uscat si alte condimente care ne plac.
Mod de preparare - Bors de legume cu coasta de porc
Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.
Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb legumele.
Punem si borsul la fiert intr-o craticioara separat,iar cand ciorba este gata se pune peste si borsul clocotit.Mai lasam sa dea in cateva clocote si ciorba este gata.Asezonam cu ce condimente dorim,eu am pus sare si tarhon uscat,cand servim acest bors punem patrunjel verde tocat cat mai marunt,piper si cine doreste mai iute poate servi cu un ardei iute rosu.
Dupa ce au fiert bine si legumele si carnea,batem ouale si le turnam peste bors,ca sa se formeze zdrente.Cine doreste poate sa serveasca aceasta ciorba si cu 2 sau 3 linguri de smantana.Pofta buna !!!
Timp de preparare: sub 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bors de legume cu coasta de porc
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z