SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Bors de dovlecei cu iaurt

Bors de dovlecei cu iaurt

Ingrediente - Bors de dovlecei cu iaurt


5 dovlecei
1 morcov mare
1 pastarnac
1 telina mica
2 cepe
1 ceasca de orez
cuburi concentrate de legume
1 l bors
400 g iaurt
verdeata proaspata
ulei
Mod de preparare - Bors de dovlecei cu iaurt
Ceapa se toaca marunt. Morcovul, telina si pastarnacul se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun legumele la calit in putin ulei, se adauga si orezul , apoi se pune apa cat sa le acopere. Se fierb la foc mic cam 20-25 minute, apoi se adauga dovleceii taiati cubulate. Dupa inca 10 minute se pune borsul oparit inainte, cuburile concentrate si iaurtul amestecat cu zeama fierbinte din ciorba ca sa nu se taie. Se mai dau cateva clocote la foc mic, se da oala deoparte si se adauga verdeata proaspata tocata marunt.
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bors de dovlecei cu iaurt
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z