SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Bors cu mangold si costite de porc

Bors cu mangold si costite de porc

Ingrediente - Bors cu mangold si costite de porc


1 kg costite de porc
300g mangold
300g spanac
4 cartofi noi
1 legatura morcovi noi
1 legatura ceapa verde
cate 1/2 legatura leustean si marar
1 l bors
sare
piper
2 rosii
1 ardei
Mod de preparare - Bors cu mangold si costite de porc
Se spala legumele si se curata,apoi se taie dupa preferinta. Spanacul si mangoldul se oparesc 2 minute apoi se scurg. Carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si se spumeaza de cate ori este nevoie,se adauga legumele si cand sunt pe jumatate fierte se pune si spanacul si mangoldul oparite si rosiile taiate cubulete.
Cand sunt fierte toate se adauga borsul fiert separat,sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte cu verdeturi tocate fin.
Pofta mare!
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bors cu mangold si costite de porc
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z