SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Batoane cu mac si susan

Batoane cu mac si susan

Ingrediente - Batoane cu mac si susan


1 kg faina
1 lingura sare
5 linguri ulei
1 lingurita zahar
40 g drojdie
550 ml apa calduta
mac
susan
ou
Mod de preparare - Batoane cu mac si susan
Se freaca drojdia cu zaharul pana se topeste apoi se pune apa calduta ,sarea si uleiul. Se adauga faina si se framanta bine.
Eu apoi am impartit aluatul in doua. Intr-una am pus 2 linguri cu mac iar in cea de-a doua  2 linguri susan.
Se lasa la dospit in loc ferit de curenti cu aer rece.
Dupa ce si-a dublat volumul aluatul este gata de modelat. Se presara faina pe masa de lucru si se impletesc in trei, batoane mai mici mai
mari...care se ung cu ou si se presara deasupra lor   mac sau susan din belsug sau dupa gust.
Se lasa sa mai creasca si in tava. Intre timp aprindem cuptorul.
 Se coc la foc potrivit timp de 45 minute
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Batoane cu mac si susan
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z