SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Balmus
Reteta Balmus

Balmus

Specific romanesc

Ingrediente - Balmus

400 g malai, 1 1/4 l. lapte indoit cu apa, 200 g. brinza de oi(burduf), sare, smintina (facultativ)Mod de preparare:Se pune la fiert laptele cu apa, sare si malaiul. Se face o mamaliga mai moale. Cind este gata se adauga brinza si se amesteca bine. Se rastoarna si se stropeste cu smintina.Mod de servire Se serveste fierbinte, iar smintina foarte rece Mod de servire:  
Mod de preparare - Balmus
Ingrediente:400 g malai, 1 1/4 l. lapte indoit cu apa, 200 g. brinza de oi(burduf), sare, smintina (facultativ)Mod de preparare:Se pune la fiert laptele cu apa, sare si malaiul. Se face o mamaliga mai moale. Cind este gata se adauga brinza si se amesteca bine. Se rastoarna si se stropeste cu smintina.Mod de servire Se serveste fierbinte, iar smintina foarte rece Mod de servire:  
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Balmus
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z