SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Aripioare picante de pui

Aripioare picante de pui

Ingrediente - Aripioare picante de pui

1 kg aripioare, un pic ghimbir dat prin razatoare, 1 lingura usturoi tocat, 2 linguri ulei de susan, 3/4 cana otet de orez, 1/2 cana vin de orez, 1/4 cana suc de portocale concentrat, 500 ml supa de pui, 1 cana apa rece, 1 lingura amidon, 1 lingura seminte dse susan negru, 1/2 cana ceapa rosie.
Mod de preparare - Aripioare picante de pui
Fierbeti aripioarel intr-o oala cu apa cat sa le acopere si lasati-le sa se raceasca. Supa rezultata strcurati-o si degresati-o. Scoateti oasele de la aripioare fara sa rupeti rpea mult carnea. Peste uleiul de susan fierbinte puneti ghimbirul, usturoiul, otetul de orez, vinul sec, sucul de portocala si supa de pui. Cand sosul a inceput sa fiarba adaugati amidonul dizolvat in apa rece. Este gata cand sosul s-a ingrosat atat cat sa imbrace lingura. Aripioarele se frig, se dau prin sos si se presara cu seminte de susan si ceapa tocata marunt.
Timp de preparare: 110 minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Aripioare picante de pui
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z