Categoria: Mancaruri
Ingrediente
3 bucati mari de cocos ( eu cumpar bucati gata taiate cred ca special pentru acesata reteta:) ) pe care le las minim 12 ore la marinat la frigider cu 500-700 ml vin alb demisec,
50 ml ulei,
sare ,
piper,
o lingurita boia,
o lingura de cimbru uscat maruntit .
Mai avem nevoie pe langa acestea de :
cateva frunze de dafin,
cimbru uscat,
cativa cartofi mici fermi care se nu sfarame in cuptor,
ceapa mica echalote sau mai mare taiata in patru,
cativa morcovi de primavara mititei,
300 grame de ciuperci champinion,
o mana de fasole verde am pus eu,
cativa catei de usturoi,
2 felii mari de jambon decupat patrate mai mari ( puteti sa inlocuiti cu kaiser) ,
sare si piper dupa gust,
o lingura de faina si o lingura de unt,
50 ml ulei .
Nu am adaugat condimente fanteziste sau alte ierburi aromate am respectata reteta din vechime la capitolul asta