Categoria: Dulciuri si prajituri de casa
Ingrediente
Pentru blat: 2 oua 125g zahar 50ml ulei 50ml lapte 2 linguri cacao 1 plic hahar vanilat o priza sare 150g faina 1/2 lingurita coaja rasa de portocala
½ plic praf de copt
Crema de ciocolata amaruie:
200 g ciocolata amaruie topita pe baie de abur
1 lingurita gelatina pudra
200 ml lapte
250 g frisca lichida
lichior de cafea dupa gust
Crema de ciocolata cu ness cafe:
200 g ciocolata amaruie topita pe baie de abur
1 lingurita gelatin pudra
200 ml lapte
250 g frisca lichida
1 lingurita cu varf de ness cafe
lichior de cafea dupa gust
Crema de ciocolata alba:
200 g ciocolata alba topita
1 ½ lingurita gelatina pudra
125 ml lapte
230 ml frisca lichida
Glazura de ciocolata
250 gr ciocolata amaruie (cel putin 65-70% cacao)
165 ml frisca lichida
1 lingura miere
42 gr unt moale